با این روش ها خیلی سریع لکه لباس حریر را پاک کنید

با این روش‌ ها خیلی سریع لکه لباس حریر را پاک کنید

وقتی به مهمانی دوستتان دعوت می‌شوید و لحظات شادی در کنار دوستانتان می‌گذرانید. ناگهان لکه چربی غذا روی لباستان تمام حواستان را پرت می‌کند و اجازه نمی‌دهد از مهمانی لذت ببرید. با دیدن لکه چربی غذا روی پیراهنتان حس بدی پیدا می‌کنید. چون پیراهن حریرتان را تازه خریده‌اید. با خودتان فکر می‌کنید آیا چیزی ترسناک‌تر از ریختن چربی غذای روی لباس حریرتان هم وجود دارد؟ نگران می‌شوید. آیا باید برای همیشه با پیراهن حریر موردعلاقه‌تان خداحافظی کنید؟ لکه لباس حریر چگونه پاک می‌شود؟ راهی وجود دارد یا خیر؟ ما این مطلب را آماده کردیم که برای همیشه از نگرانی‌تان بابت ازبین‌بردن انواع لکه روی لباس حریر آسوده شوید به‌محض ایجاد لکه روی لباستان، سریع دست‌به‌کار شوید.

بهترین روش‌های پاک کردن انواع لکه روی لباس حریر
بهترین روش‌های پاک کردن انواع لکه روی لباس حریر

بهترین روش‌های پاک کردن انواع لکه روی لباس حریر

لکه برهای مختلفی برای ازبین‌بردن لکه از روی لباس حریر وجود دارد. از مؤثرترین و بهترین لکه‌برها برای پاک‌کردن لکه می‌توان به لکه‌بر امو، مایع ظرف‌شویی، جوش‌شیرین و سرکه سفید اشاره کنیم. در ادامه به روش ازبین‌بردن متداول‌ترین لکه‌ها از روی لباس حریر اشاره می‌کنیم

لکه روغن یا چربی

ازبین‌بردن لکه چربی یا روغن روی لباس حریر، کمی سخت است؛ اما با صبر و حوصله پاک می‌شود. یکی از بهترین لکه برها برای ازبین‌بردن لکه چربی، مایع ظرف‌شویی است. همان‌طور که از مایع ظرف‌شویی می‌توانید برای ازبین‌بردن لکه روغن روی لباس پنبه‌ای استفاده کنید، علاوه بر آن ، برای پاک کردن لکه چربی غذا و گریس روی لباس حریر  هم مایع ظرفشویی، عملکرد موثری دارد. داخل یک سطل مقداری مایع ظرف‌شویی را با آب ولرم مخلوط کنید و لباس حریر را داخل آن قرار دهید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا مایع ظرف‌شویی روی لکه اثر کند و بعد با ملایم یا آب خنک بشویید.

لکه عرق یا دئودورانت

برای پاک‌کردن لکه عرق یا دئودورانت روی لباس حریر کافی است که دو فنجان آب ولرم را با دو قاشق غذاخوری آب‌لیمو یا سرکه سفید مخلوط کنید و روی ناحیه لکه‌دار را اسپری کنید. صبر کنید تا مخلوط روی پارچه ساتن اثر کند و بعد آن را با مایع لباسشویی ملایم مثل امو بشویید.

لکه مواد غذایی

برای ازبین‌بردن لکه مواد غذایی از روی لباس حریر، قبل از هر چیز باید مواد تشکیل‌دهنده نوع غذا را بررسی کنید. مواد موجود در غذاها از ترکیب پروتئین، نشاسته و روغن تشکیل می‌شوند. لکه‌های قهوه و چای با شیر از نوع لکه‌های بر پایه پروتئین است و لکه‌های بعضی غذاهای فست‌فودی مثل پیتزا، همبرگر، سیب‌زمینی‌سرخ‌کرده حاوی لکه چربی هستند. به‌طورکلی برای ازبین‌بردن لکه غذا باید از شوینده ملایم آنزیم دار استفاده کنید. مقداری شوینده آنزیم‌دار را با آب ولرم مخلوط کنید و لکه را از دو طرف با محلول اسپری کنید. حداقل نیم ساعت صبر کنید و بعد با یک شوینده مناسب آن را بشویید.

مراحل کلی  شستشوی لکه از روی لباس حریر

مراحل کلی  شستشوی لکه از روی لباس حریر

مراحل کلی  شستشوی لکه از روی لباس حریر

برای از بین بردن لکه از روی لباس حریر به صورت زیر عمل کنید.

1.سریع لکه را از روی لباس حریر پاک کنید

فرقی نمی‌کند چه نوع لکه‌ای روی لباس حریرتان را پوشانده باشد، باید سریعاً اقدام به پاک‌کردن آن کنید و به آرامی لکه را با حوله یا پارچه تمیز پاک کنید.

2.مایع شوینده ملایم را با آب رقیق کنید

در این مرحله می‌توانید از مایع لکه بر امو یا پاک‌کننده طبیعی مثل سرکه یا جوش شیرین استفاده کنید. مقداری شوینده یا چند قاشق غذاخوری سرکه را با آب ولرم ترکیب کنید و روی پارچه ابریشمی بریزید و با یک پارچه نخی تمیز را خیس کنید و به‌آرامی قسمت پشت پارچه را بکشید تا لکه از روی پارچه خارج شود. فقط از مالش‌دادن آن خودداری کنید؛ چون باعث پخش‌شدن لکه روی پارچه می‌شود. قبل از استفاده حتماً لکه بر یا پاک‌کننده را در گوشه‌ای از پارچه تست کنید و بعد روی لکه بمالید.

3.لباس حریر را با آب خنک بشویید

10 دقیقه صبر کنید تا مایع شوینده روی لکه اثر کند و بعد لباس را با آب خنک بشویید. فقط دقت کنید قبل از شستشوی لباس حریر، حتما برچسب مراقبت را مطالعه کنید و در مرحله بعد بسته به رنگ لباس، مایع لباسشویی مناسبی انتخاب کنید.

4.در مجاورت هوای آزاد خشک کنید

در مرحله آخر برای خشک‌کردن لباس حریر، آب اضافی آن را با حوله‌ای تخلیه کنید و بعد آن را در مجاورت نور خورشید و هوای آزاد خشک کنید. از قراردادن لباس ابریشمی در دستگاه خشک‌کن خودداری کنید، چون حرارت زیاد به آن آسیب می‌زند.

نحوه شستشوی پارچه ابریشمی با دست

شستشوی دستی ایمن‌ترین روش شستن پارچه ابریشمی است. قبل از شستشوی پارچه، برچسب مراقبت از لباس ر مطالعه کنید و بعد مراحل زیر را دنبال کنید.

  • مطمئن شوید که لباس ابریشمی‌تان رنگ ثابتی دارد و قابل شستشو با دست است.
  • یک سطل را از آب ولرم پر کنید و طبق دستورالعمل لباس، مقداری مایع شوینده به آن اضافه کنید.
  • لباس ابریشمی‌تان را به آب اضافه کنید
  • ۵ دقیقه صبر کنید و سطل را خالی کنید.
  • سطل را از آب سرد پر کنید و کمی نرم‌کننده لباس به آن اضافه کنید. (برچسب مراقبت را بررسی کنید)
  • بعد از گذشت چند دقیقه، لباس ابریشمی را با آب سرد بشویید تا همه شوینده از لباس پاک شود.
  • در نهایت لباس را در برابر نور خورشید و به طور طبیعی خشک کنید.

روش شستشوی پارچه ابریشمی با ماشین لباسشویی

قبل از شستشوی لباس ساتن، حتماً برچسب مراقبت را مطالعه کنید و مطمئن شوید که لباس ابریشمی، رنگ ثابتی دارد و مشکلی پیش نمی‌آید در صورت ایمن بودن لباس ابریشمی‌تان را در ماشین لباسشویی بشویید.

  • لباس ابریشمی را به‌تنهایی یا با جنس‌های مشابه در ماشین لباسشویی قرار دهید.
  • از اضافه‌کردن لباس‌های سنگین خودداری کنید؛ چون به پارچه ابریشمی آسیب می‌زند.
  • طبق دستورالعمل، کمی مایع شوینده ملایم به دستگاه اضافه کنید.
  • دمای آب ماشین لباسشویی را بر روی چرخه شستشوی لباس ظریف با دمای آب‌خنک تنظیم کنید.
  • بعد از اتمام چرخه شستشو، لباس ابریشمی را روی یک حوله تمیز قرار دهید تا به طور طبیعی خشک شود.
نکات کلیدی برای شستشوی صحیح لباس حریر
نکات کلیدی برای شستشوی صحیح لباس حریر

چگونه لکه چربی کهنه را از روی لباس حریر پاک کنیم؟

برای از بین بردن لکه چربی کهنه روی لباس حریر می‌توانید از جوش شیرین استفاده کنید. لکه را با مقداری جوش شیرین بپوشانید، 2 ساعت صبر کنید تا جوش شیرین لکه را از لباس بیرون بکشد، بعد با یک پارچه تمیز نخی، جوش شیرین را از روی لباس حریر پاک کنید و بعد با مایع ظرفشویی و آب ولرم، لباس را بشویید.

نکات کلیدی برای شستشوی صحیح لباس حریر

  • به‌محض ریختن لکه روی پارچه حریر، سریع دست‌به‌کار شوید و لکه را از بین ببرید.
  • از شستن فوری لکه خودداری کنید.
  • قبل از شستشوی لباس حریر، ثبات رنگ را بررسی کنید تا از رنگ‌دادن آن جلوگیری کنید.
  • پارچه ابریشمی را به‌آرامی بشویید تا نخ کش نشود.
  • از خشک‌کردن پارچه ابریشمی در خشک‌کن بپرهیزید. چون موجب انقباض یا آسیب پارچه می‌شود.
  • از شستشوی ابریشم با سفیدکننده خودداری کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *